Werken bij Vangnet Zorggroep

Vangnet Zorggroep staat voor deskundige hulpverlening op maat. Daarom hebben we een team van medewerkers met verschillende achtergronden. Omdat ieder mens die met een hulpvraag bij ons komt uniek is, past ook bij iedereen een andere persoonlijk begeleider. We vinden het belangrijk dat er een goede vertrouwensband ontstaat met die begeleider en doen er alles aan om die band met iedere jongere of volwassene die bij ons komt op te bouwen.

 

Vacatures

 

- huishoudelijk ondersteuner (zowel schoonmaak als ondersteunende werkzaamheden bij voeding inkoop, inpakken en verdelen). (zes tot 10 uur per week) 

- gedragswetenschapper. Naast onze gedragswetenschapper is er ruimte voor een tweede gedragswetenschapper die zich specifiek gaat bezig houden met cliënten met een WLZ-indicatie. (vier uur per week).

Stage 

Wij bieden een leeromgeving waarbij geen dag hetzelfde is. Je kunt een leuke en uitdagende periode verwachten waarin je veel verschillende ervaringen opdoet met de cliënten. Vooraf vindt er altijd een gesprek plaats met jou. We gaan samen kijken of jij binnen de organisatie past en of jij het zelf ook ziet zitten om bij ons stage te lopen.