Nieuws

01-01-2020

We zijn verhuisd!

In de afgelopen maand zijn we erg druk geweest met de verhuizing naar ons nieuwe pand aan de Johannaweg 26 in Hengelo en het leeghalen van ons tijdelijke oude pand. We zullen nog een paar weken druk zijn met de laatste afwerkingen, maar alles werkt.

Kom gerust eens langs om te kijken, de koffie staat klaar

 

 

27-06-2019

We zijn er trots op dat we u kunnen informeren dat Vangnet Zorggroep opnieuw haar certificaat 9001-2015 heeft behaald. De ISO 9001 (versie 2015) is dé norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dit houdt in dat onze processen inzichtelijk, beheersbaar en bestuurbaar zijn en wij aantoonbaar aan de gestelde eisen voldoen.

 

Hier hebben we hard aan gewerkt omdat we hoge eisen stellen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij vinden het belangrijk dat we onze interne processen op orde hebben en dat we een vertrouwenwekkende, klantgerichte dienstverlening kunnen waarborgen.

 

10-12-2018

We zijn gestart!

Vangnet Zorggroep is vanaf heden een officieel erkende zorginstelling in de regio Twente. We kijken er naar uit om een mooie, innovatieve en kwalitatief goede organisatie neer te zetten waar de mensen zich thuis voelen.